Hőszigetelés poliuretán habbal

Főoldal Hőszigetelés
  • Zárt cellás szigetelés
  • Nyitott cellás szigetelés
  • Külső szigetelés
  • Lábazat szigetelés
  • Homlokzat szigetelés
  • Belső szigetelés
  • Víz szigetelés
  • Állattartó épületek
  • Magtározók szigetelése

kétkomponensű zárt cellás merev poliuretán kemény hab hőszigetelő A kétkomponensű, zárt cellás, merev poliuretán kemény hab hőszigetelő rendszer igazi áttörésnek számít a hőszigetelések között.Zárt cellás szerkezete révén teljes keresztmetszetében vízhatlan, így vízszigetelő anyagként is felhasználható.
Különleges tulajdonsága, hogy párazáró hatású, így nem igényli párazáró rétegek beépítését sem.Pillanatragasztó erejével és gyorsaságával ragad meg csaknem minden felületen,tetőben alkalmazva a szórt hab szigetel, kiiktatja a rögzítők vagy hézagok által okozott hő hidakat, mialatt olyan monolitikus, hosszan tartó tetőburkolati rendszert biztosít, mely jóval 10-15 év feletti élettartammal bír.
Mindössze néhány másodperc alatt folyékonyból szilárd halmazállapotúvá változik, többszörösére növekszik.

Alkalmazható:

- Lakáscélú és középületek szigetelésére: falak, mennyezetek, tetőterek és pinceszintek
- Tetőszerkezetek
- Ipari alkalmazások során csövek és tartályok, ipari csarnokok, hűtőraktárak épületei, fagyasztók, terménytárolók, állattartó telepek, steril helyiségek, stb. szigetelése.
- Csónakok, hajók, uszályok, úszódokkok és egyéb vízi szerkezetek szigetelésére

nyitott cellás
							poliuretán hab hőszigetelő A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Olyan hatékony “lélegző” léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést.
Páraáteresztő , gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít.
Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére. Az anyag néhány másodperc alatt 100:1 arányban habosodik, így milliónyi apró légcellából álló rugalmas habtakarót hoz létre, és lezárja a réseket és repedéseket.
Gyakorlatilag minden felülethez tapad , elzárva a légmozgás útját. A felesleges anyag könnyen levágható, így a felület alkalmas szárazfalazat készítésére vagy más felületképzésre.

Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ.

Alkalmazható:

- Lakáscélú és középületek szigetelésére: falak, mennyezetek, tetőterek és pinceszintek
- Tetőszerkezetek

nyitott cellás
							poliuretán hab hőszigetelő

Az épületek külső szigetelése elengedhetetlen ahhoz, hogy otthonunk necsak meleg, hanem energiatakarékos is legyen , hisz egy megfelelően szigetelt ház akár 40 % -os költségmegtakarítást is eredményezhet a család számára.
Sajnos a poliuretán hab szigetelésről keveseknek van megfelelő információja ahhoz , hogy ezt a szigetelési technikát alkalmazzák,ezért célunk, hogy segítsük ennek az egyébként nem is olyan új szigetelésnek az előnyeit megismertetni a kárpátaljai lakosság körében.
A külső szigetelés feladata közé tartozik , hogy megvédje házunk falainak szerkezetét a külső hőmérséklet ingadozás és hőtágulás, a nedvesség okozta negatív fizikai hatások ellen, amelyek lakóházunkra hathatnak a nap bármely időszakában.
Fontos, hogy a szakszerűen kiválaszott és professzionálisan felrakott külső szigetelés, jelentősen kevesebb energia számlát, valamint úgynevezett hulladék hőt eredményez.
Összeségében kijelenthető tehát, hogy az épület falainak, homlokzatainak, lábazatainak poliuretán habbal történő szigetelése, folyamatos és számszerűsíthető előnyökhöz juttatja tulajdonosát, lakóját.

A lábazati szigetelés talán az egyik legfontosabb munkamenet a ház építése, esetleges javítása során. Kiemelkedően fontos, hogy megfelelő szigeteléssel lássuk el a lábazatot, hiszen ez a felület van kitéve a legjobban az időjárási és a mechanikai hatásoknak, melyeket ha nem veszünk figyelembe , kialakulhat a penészesedés , hőhídak jöhetnek létre, a nedvesség megjelenése tönkre teheti a teljes homlokzatot is.
A lábazat szigetelése akkor megfelelő, ha annak hőszigetelő képessége megegyezik a homlokzatéval.
A poliuretán szórt hab technológia segítségével a lábazati szigetelés 100 % -os biztonságot nyújt a felmerülő problémák ellen, ezenfelül hézagmentes kialakítást tesz lehetővé.

Homlokzat poliuretánhabbal történő szigetelése Mára már nem kérdéses, hogy egy jól megválasztott és kivitelezett homlokzati szigeteléssel az energiaveszteség visszafogható, mely egy családi ház esetében akár 40 % - ra is rúghat, ezenfelül jelentősen hozzájárulunk környezetünk védelméhez is.
A homlokzati szigetelés hosszútávú befektetés, melynek megtérülése az energia költségek csökkenésében, az ingatlan értékének a nővelésében és a ház szerkezeti állapotának a tartósságában jelenik meg.
A homlokzati szigeteléssel célunk a hőveszteség minimalizálása, a hőhidak megszüntetése, a penészesedés kialakulásának a meggátolása, a ház szerkezeti állóképességének a megóvása.

Miért javasolt a homlokzat szigetelése:

- A ház hő és energia fogyasztása akár 60% - os csökkenést is elérhet
- A víz által létrejövő nedvesedés és penészedés kialakulásának a megszüntetése
- Óvja a ház szerkezeti állóképességét, nőveli az ingatlan értékét

Belső szigetelés A belső szigetelés olyan esetekben lehet tökéletes megoldás, ahol a külső szigetelés óriási költségekkel járna vagy lakás esetén a lakóközösség nem támogatja a szigetelési munkák elvégzését.
Az ilyen helyzetekben tökéletesen alkalmazható a poliuretán szórt hab technológia, mely gyors és nem igényel nagy helyet maga a szigetelés.
Olyan esetekben is kiválóan használható ahol a szarufák vastagsága nem elegendő, az utólagos nagyobbítás többletköltséget vonna maga után,emelett nincs szükség külön párazáró fólia használatára sem - melyet nehézkes is lenne így utólag beépíteni -, hisz a szórt hab kiváló hézagkitöltés tulajdonsággal rendelkezik.
Az ingyenes díjfelmérés és konzultációs lehetőségünk által bemutatjuk az Önnek legmegfelelőbb eljárást, mely jelenleg a legjobb szigetelési technika ma a világon.

Beton alá poliuretánhabbal történő szigetelés Házunk tervezésénél az egyik legfontosabb pont a vízszigetelés, melyet ha rosszul választunk meg ,komoly problémák léphetnek fel az épület szerkezetében.Az utólagos vízszigetelés költséges és körülményes , ezért a poliuretán hab szigetelést ajánljuk erre a célra, amely egyben a hőszigetelési feladatokat is ellátja
Az aljzat vízszigetelésénél nincs szükség szerelőbeton alkalmazására, hisz a habszigetelés egyszerűen a sóderágyra felszórható, és ezt követően azonnal betonozható (terhelhető).
Ezzel az idő és költséghatékony megoldással egy tökéletesen záródó víz és hőszigetelés valósítható meg.

Szigetelés állatgazdálkodással foglalkozó vállalkozóknak Az állatgazdálkodással foglalkozó vállalkozóknak komoly figyelmet kell szentelniük a gazdaságos és költséghatékony szigetelés kialakítására. Az általunk alkalmazott poliuretán szórt habos ( zárt cellás) szigetelés mindenféle követelménynek eleget tesz, gondoskodik arról, hogy a megfelelő eredmények és hozamok tartós jövedelemnövekedést biztosítsanak a vállalkozásának számára.
A beistállózási időszakban,amikor a lehető legrövidebb idő alatt kellene biztosítani a helyiség számára a megfelelő klímát,az általunk szórt poliuretán habréteg kiváló szigetelési tulajdonságainak köszönhetően azonnal megtérül az ára.
A gyorsaság fontos hisz energiát és költséget spórolunk meg, kevesebb energiát használ egy állat télen a testének a melegítésére, így többlet energiát tud fordítani a testsúlyának a növelésére.

Szigetelés állatgazdálkodással foglalkozó vállalkozóknak

Magtározók poliuretánhabbal történő szigetelése A szórt poliuretán hab szigetelések egyik legfőbb alkalmazási területe a magtározó épületek szigetelése. A poliuretán hab szigetelés megszünteti a csapadék és a porhó miatti problémákat, így a terményt nem éri nedvesedés és nem fog kialakulni penészesedés.
A poliuretán szórt habszigetelés az épület belső felületére kerül felszórásra, ami egy teljesen egybefüggő légtömör vízálló felületet hoz létre ( zárt cellás ), mely által így megszűnik a páralecsapódás és a pára csepegés.
A kültéri zártcellás poliuretán hab megszünteti a beázásokat és hőszigetelő anyagként is funkcionál. Kültéri alkalmazás során UV védelemmel látjuk el a felületet.
Cégünk kiváló eredménnyel és megoldással tud szolgálni mind magtározó épületek mind pedig gabonatároló silók szigetelése szempontjából is.

Díjmentes felmérés

Ingyenes felmérés, konzultációs lehetőség MOST!
Hívjon minket, megéri!

+38 097 647 7012 vagy Visszahívjuk !

Created by: PR Agency